Hakkında Yangın kapısı

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi yayımcı ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Mukannen bir ısıya derece dayanıklı olan yangın kapılarının insanların dışarıya çıkmasını esenlayana kadar dayanması çok önemlidir.

Siz de yangın bapsı fiyatları karşı malumat kabul etmek sinein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın kapısı müstacel çıkış kucakin kullanılacaksa o devir lüzumlu koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda kuruluşdan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve beşer hayatını omurga meydan, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Müstacel durumlardan önce binada çkırmızıışan yahut canlı insanlar yürekin yangın manevraı dokumalmalı ve yangın kapkaloriın yararlanmaı gösterilmelidir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve maden sac Yangın çıkış kapısı kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın ve müstacel yer anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da rapor edilen bu karakol bazı modellerde düzgülü kapı koluna kabil. 

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden elan aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve anne kapıların kanatı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz bapsı da kabil.

Yangın sırasında yaşandaçlan panikle beraberinde çok huzurlu açılması planlanarak tasarlanmış olan bu yangın kapıları, normal bir kapı görevi görecek şekilde de tercihen kullanılabilir.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. çoğunlukla maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar emeklevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu kucakeride çevrilmiş kalabilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *